Schoolmateriaal

Op vrijdag 28 augustus verwachten wij je om handboeken, werkboeken, agenda en ander schoolmateriaal op te halen. We raden aan om een doos of zak mee te nemen om de boeken te dragen. De boekenbedeling vindt plaats volgens dit uurschema: 

De boekenlijsten verschijnen binnenkort. Op deze boekenlijst vind je de kostprijs van het schoolmateriaal terug. Dit is afhankelijk van de gekozen optie en de keuze van het levensbeschouwelijke vak. Je kan op drie manieren betalen:

  • Je betaalt ter plaatse cash.
  • Je betaalt ter plaatse met bancontact. Hier gaat onze voorkeur naar uit.
  • Je schrijft het bedrag vooraf over op het rekeningnummer BE91 0682 3043 8176, met vermelding "Boeken/materiaal + naam kind”. In het geval van een overschrijving vragen wij je het bewijs van overschrijving mee te brengen op het moment van afhaling.

Wens je de betaling van het schoolmateriaal te spreiden, dan maken we samen een betalingsplan op. Gelieve je hiervoor te melden aan het secretariaat voor je naar het ophaalpunt gaat.

Schoolbenodigdheden

In onderstaande documenten vind je ook een lijst met schoolbenodigdheden om goed te starten aan het eerste jaar.

Eerste schooldag

Wij verwachten je op dinsdag 1 september 2020 tussen 8.10 uur en 8.25 uur. Ook je ouders zijn welkom voor een kopje koffie. Jullie komen de school binnen via de fietsenstalling aan de Dalialaan.

Deze eerste schooldag leer jij je medeleerlingen, de school en schoolafspraken spelenderwijs kennen. De lessen eindigen om 15.25 uur. Vanaf woensdag 2 september 2020 starten wij met een tijdelijk lesrooster.

Wat breng je de eerste schooldag mee?

  • Een boekentas of rugzak
  • Je schoolagenda, schrijfgerief en blanco papier
  • Een lunchpakket indien je geen warme maaltijd neemt
  • Indien je met de fiets komt, een degelijk fietsslot

Kennismakingsdagen 

Uit voorzorg (m.b.t. de maatregelen voor de inperking van COVID-19) hebben wij beslist de kennismakingsdagen van de eerstejaars niet te laten doorgaan. Tijdens onze projectweek (week voor de paasvakantie) organiseren we voor onze eerstejaars, ter compensatie, een overnachting op school met tal van activiteiten. 

Coronamaatregelen schooljaar 2020-2021

Wij wachten de situatie en de richtlijnen van de federale overheid af omtrent de inperking van COVID-19, en communiceren tijdig wat de impact daarvan is op het schoolgebeuren.