Schoolmateriaal

Op woensdag 26 of donderdag 27 augustus verwachten wij je om handboeken, werkboeken, agenda en ander schoolmateriaal op te halen. We raden aan om een doos of zak mee te nemen om de boeken te dragen. De boekenbedeling vindt plaats volgens dit uurschema: De boekenlijsten verschijnen binnenkort. Op deze boekenlijst vind je de kostprijs van het schoolmateriaal terug. Dit is afhankelijk van de gekozen optie en de keuze van het levensbeschouwelijke vak. Daarnaast kan je ook een nieuw sport-T-shirt (€ 7,00) aankopen.

Je kan op drie manieren betalen:

  • Je betaalt ter plaatse cash.
  • Je betaalt ter plaatse met bancontact. Hier gaat onze voorkeur naar uit.
  • Je schrijft het bedrag vooraf over op het rekeningnummer BE91 0682 3043 8176, met vermelding "Boeken/materiaal + naam kind”. In het geval van een overschrijving vragen wij je het bewijs van overschrijving mee te brengen op het moment van afhaling.

Wens je de betaling van het schoolmateriaal te spreiden, dan maken we samen een betalingsplan op. Gelieve je hiervoor te melden aan het secretariaat voor je naar het ophaalpunt gaat.

Eerste schooldag

Wij verwachten je op dinsdag 1 september 2020 om 09.00 uur. Jullie komen de school binnen via de fietsenstalling aan de Dalialaan. 

Je krijgt die dag een persoonlijke rondleiding van de leerlingenbegeleiding. De lessen eindigen om 15.25 uur. Vanaf woensdag 2 september 2020 starten wij met een tijdelijk lesrooster.

Voorzie een lunchpakket voor de eerste schooldag, indien je geen warme maaltijd neemt. 

Kennismakingsdagen naar Merelbeke

Onze derdejaars leren elkaar beter kennen op driedaagse naar Merelbeke. Meer informatie vindt u in deze brief: 

Kennismakingsdagen derdejaars

Coronamaatregelen schooljaar 2020-2021

Wij wachten de situatie en de richtlijnen van de federale overheid af omtrent de inperking van COVID-19, en communiceren tijdig wat de impact daarvan is op het schoolgebeuren.